3 ks/ 420 g – čerstvé hrušky
100 g – kokosový tuk BIO 
80 g – mandlová moučka
špetka – sůl (nebo lžíce Umeocta)
15 g – RAW kakao

Hrušky rozmixujeme s rozehřátým kokosovým tukem, mandlovou moučkou, solí, kakaem. Krém plníme do formičky nebo do folie v misce,  necháme v chladu ztuhnout.

TIP: Pro větší sladkost rozmixujeme s hruškami ještě 3 datle nebo lžíci medu. Krém můžeme ozdobit rozehřátou kostičkou 90% čokolády. K hruškám můžeme přidat i další ovoce, například borůvky, rybíz, maliny a podobně.

Celkem 615 g surovin,  z toho bílkoviny: 25,7 / sacharidy: 74,5 / tuky: 140,7 / poměr tuky : bílkoviny + sacharidy 1,40:1

Rozpočet na 3 porce