200 g kokos strouhaný
80 g mandlová mouka
100 g rozinky
150 g kokosový tuk
z ½ ks pomerančová kůra
2 špetky  sůl 
vanilka

Rozinky propláchneme vařící vodou a rozmixujeme je s tukem a  ostatními ingrediencemi. Vzniklé těsto válečkem vytvarujeme mezi dvěma foliemi do placky zhruba 1 cm vysoké, necháme v chladu ztuhnout, rozkrájíme na jednotlivé kousky.

10 g kokosový tuk 
50 g čokoláda 90%

Lehce rozehřejeme tuk v kastrůlku, odstavíme ze sporáku a necháme v něm pomalu rozpustit čokoládu. Polevou potíráme kousky kokosového korpusu.

Celkem 530 g surovin,  z toho bílkoviny: 43,7 / sacharidy: 121,7 / tuky: 355,6 / poměr tuky : bílkoviny + sacharidy 2,15:1

Rozpočet na 15 kousků po 35 g