PURETASTE.CZ
  • E-shop
  • Úvod
  • O chlebu
  • Sortiment
  • Blog
    • Aktuálně
    • Recepty
    • O stravě
    • Archiv
  • Kde koupit
  • Catering
  • Kontakt
Vyberte stránku

Vaječné topinky se slaninou

autor: Ilona Dostálová | Pro 4, 2019 | Recepty | 0 komentářů

Vaječné topinky se slaninou

4 plátky tmavého chleba
Sádlo na smažení
2 vejce
Sůl
Anglická slanina na ozdobení
Čerstvá zelenina

Plátky tmavého (nebo dýňového či světlého) chleba obalíme v rozšlehaném vejci a osmažíme po obou stranách na sádle a lehce osolíme. Vaječné topinky zdobíme plátky slaniny a čerstvou zeleninou.

Za krásnou fotku vděčíme naší milé zákaznici Vendule Červené.

Nejnovější příspěvky

  • Catering Avanti
  • Bezobilný chléb pro sílu lehkost
  • Zdravotní přínosy našeho chleba
  • Jak na novoroční předsevzetí
  • Ohlédnutí za rokem 2020
  • Akce OCHUTNAVKA 110 120 již vypršela
  • 7 benefitů
  • Deklarujeme náš chléb i jako čerstvý
  • Dnes s chlebem koupíte i zákusky
  • Hlasování o cenu publika
  • Článek Nutric bistro
  • Počet diabetiků neustále roste
  • Quo vadis
  • Pokračujeme
  • Ohlasy
  • Soustředění
  • Koupíte už i menší chléb
  • O hubnutí s doktorem
  • 0% obilné mouky
  • High protein
  • Vaječné topinky se slaninou
  • Chléb s hovězím masem
  • ABOUT
  • Dýňový chléb
  • Dort z Perníku nebo Karobového chlebíčku
  • Důvod k vyřazení škrobů
  • Náš chléb si můžete objednat na scuk.cz
  • Rozhovor o našem chlebu a soutěž
  • Podmínky ochrany osobních údajů
  • Ceny bezobilného chleba
  • Facebook