Pokud byste ocenili prostor věnovaný svému zpomalení, zklidnění, pobytu v krásné Krkonošské přírodě a skvělému lowcarb jídlu, přidejte se k našemu Relax kurzu LC vaření

 

Kdy: pátek 20.10 – neděle 22.10.2023

V průběhu kurzu budeme připravovat jednoduchá Lowcarb jídla z původních surovin, bez mikrovlnky a speciálních kuchyňských spotřebičů.
Naučíte se plánovat si jídla tak, abyste strávili u plotny co nejméně času.
Dostane se vám spousty inspirace, abyste měli už vždycky po ruce nějaké rychlé jídlo, a to i na cestách nebo v práci.
Ochutnáte a zažijete si, že Lowcarb je velmi chutná, dlouhodobě udržitelná strava.
Kromě jednoduchých jídel si vyzkoušíte i přípravu LC alternativ České kuchyně, jako jsou zahuštěné omáčky, smažené řízky a ovocné knedlíky
Ochutnáte v Lowcarb podobě pochutiny, kterým se obvykle vyhýbáte kvůli obsahu cukru
V troubě na dřevo si upečeme koláč a štrůdl, k snídani vedle dalších pochoutek i načechrané lívance
Na své si přijdou ti, co mají rádi maso i vegetariáni.

Překvapí vás, jak je to všechno jednoduché!

… To vše v nádherné horské chalupě se saunou a krbem, v lůně Krkonošské přírody

Cena kurzu včetně ubytování a stravy je 6900 Kč

Kurzem vás bude provázet Ilona Dostálová a organizaci zajistí Martina Černá (viz níže)

Pobyt si užijete jak vy budete chtít; je jen na vás, zda se budete chtít držet připraveného programu, který vypadá takto:

Pátek 20. října:
14:00 – 18:00 – příjezd, ubytování, volný program nebo pomoc s přípravou večeře
18:00 – Přivítání a lehká večeře
Večer pro zájemce sauna a posezení ve sklípku

Sobota 21. října:
7:00 pro zájemce ranní rozhýbání (podle počasí- dynamická procházka, streče, aktivace)
8:00 – začátek kurzu vaření – příprava snídaně v různých variacích
9:00 – snídaně
10:00 – kurz vaření – příprava oběda v různých variacích, příprava svačiny na odpoledne
12:30 – oběd formou degustačních porcí
14:00 – odpolední výšlap do lesa pro zájemce, pro ostatní třeba výlet do místní kavárny
16:00 – kurz vaření – příprava večeře v různých variacích
18:00 – večeře formou degustačních porcí
Večer pro zájemce sauna a posezení ve sklípku

Neděle 22. října:
7:00 pro zájemce ranní rozhýbání
7:30 – příprava snídaně
8:30 – snídaně, balení, úklid pokojů
10:00 – rozloučení, odjezd

Akce je koncipována pro 10 účastníků

Jako účastníka Vás budeme evidovat po zaplacení zálohy 3000 Kč

– na účet 2001613932/2010, VS 2210
Do poznámky pro příjemce uveďte své příjmení

Napište nám, prosím, o své přihlášce na e-mail: info@puretaste.cz  budeme Vás kontaktovat s instrukcemi a bližšími informacemi.

Nabídka platí do plného obsazení kurzu, nejdéle však do středy 11.10.2023

Uvidíme se☺?

Ilona Dostálová – má dlouholetou praxi v oblasti zdravé výživy, v roce 2011 vydala kuchařku Přirozeně bez lepku a bez mléka, odborně vedla zavedení makrobiotiky v podnikové a nemocniční jídelně v Liberci, jako předsedkyně o.s. Grácie připravovala programy se zdravým vařením pro školy i veřejnost; v roce 2015 vytvořila patentovanou recepturu na výrobu bez-obilného chleba a následně tento chléb uvedla do výroby. Sama se začala stravovat lowcarb v roce 2012, od té doby se této stravě intenzivně věnuje z hlediska výroby lowcarb produktů i vzdělávání v této oblasti..
Martina Černá má dlouholeté zkušenosti z provozu vegetariánské restaurace Mikina v Liberci, před tím za makrobioklub Liberec vařila makrobiotické obědy a pořádala kurzy vaření pro školy i pro veřejnost.