Čistá chuť v dietách

Čistá chuť v dietách

Důvody se liší, resumé je stejné: Vyloučení polysacharidů V minulém článku - Proč název PureTaste? jste se dozvěděli o naší motivaci k výběru názvu naší značky a nyní bychom se zastavili u jednotlivých stravovacích systémů, které z těchto principů vycházejí. Gluten...

číst více
Opsali jsme – AGILE MIMO IT

Opsali jsme – AGILE MIMO IT

Autorka: Tereza ze SCRUMLADY Ukázka z pekárny. Jedním z 12 principů, na kterých agilní vývoj stojí, je (přesné znění na konci): dodávat zákazníkům hodnotu co nejdřív a pravidelně. Rozuměj přeskládat posloupnost prací tak, aby nějaká hodnota byla k mání brzy. Ne až za...

číst více
Catering Avanti

Catering Avanti

Ačkoli jste na stránkách PureTaste, VÍTÁ VÁS CUKRÁRNA AVANTI Sídlíme v Praze - Kbelích a jsme připraveni pro vás připravit catering včetně rozvozu po Praze na místo pohoštění. U nás si můžete objednat pohoštění z běžného pečiva, ale i z Bezobilného pečiva Puretaste.cz...

číst více

Ohlasy

Vaše spokojenost je naším motorem. Děkujeme za zpětnou vazbu! Vendula Červená, 13.5.2017 Tak tohle je pecka 😍. Bezobilny chleb @pure_taste_cz. Slozeny jen z cerstvych vajec, slunecnicoveho a lneneho seminka,...

číst více
Vaječné topinky se slaninou

Vaječné topinky se slaninou

4 plátky tmavého chleba Sádlo na smažení 2 vejce Sůl Anglická slanina na ozdobení Čerstvá zelenina Plátky tmavého (nebo dýňového či světlého) chleba obalíme v rozšlehaném vejci a osmažíme po obou stranách na sádle a lehce osolíme. Vaječné topinky zdobíme plátky...

číst více
Chléb s hovězím masem

Chléb s hovězím masem

1 ks cibule Sádlo na smažení 200 g hovězí zadní čerstvá paprika sůl 4 plátky tmavého chleba Cibuli osmažíme na sádle. Hovězí maso nakrájené na kostičky osmahneme v jiném hrnci také na sádle, potom k němu přidáme orestovanou cibulku, papriku nakrájenou na nudličky,...

číst více
Toustová pomazánka z červené řepy

Toustová pomazánka z červené řepy

1 ks červené řepy 1 ks cibule 1 ks malé cukety 1/2 ks kapie 2 ks rajčat nebo kečup bez cukru 4 stroužky česneku 1-2 lžíce kokosového tuku sůl 2 špetky kari koření 1/2 lžičky sladké papriky 2 špetky chilli 1 lžička jablečného octa Nakrájenou cibuli osmahneme na...

číst více
Domácí hořčice

Domácí hořčice

1 sáček hořčičného semínka namočíme na minimálně 5 hodin, vodu slijeme, přidáme 4 lžíce jablečného octa, 2 lžíce Umeocta (nebo 1/2 lžičky soli), 1 lžíci datlového sirupu (nebo 2 datle) a 1/2 lžičky kurkumy. Rozmixujeme a uchováváme v lednici. TIP: Pokud chcete udělat...

číst více
Nakládané okurky bez cukru

Nakládané okurky bez cukru

Do sklenice s naskládanými okurkami dáme nakrájenou cibuli, bobkový list, nové koření, lžičku hořčičného semínka, čerstvý kopr, jednu nebo dvě lžíce rozinek, lžičku mořské soli,1 dcl jablečného octa. Dolijeme vodou, sklenice zavřeme a sterilujeme 20...

číst více
Kečup bez cukru

Kečup bez cukru

1 kg rajčat 1 cibule 100 g datlí 1 lžíce soli 3 ks hřebíčku nové koření bobkový list 2 špetky mleté skořice 70 ml jablečného octa Rajčata a cibuli rozkrájíme na hrubo, dáme dusit, lehce občas promícháme, než se vytvoří dostatek šťávy. Potom přidáme koření (pokud ho...

číst více
Játrová paštika

Játrová paštika

300 g drůbeží nebo králičí játra 200 g cibule  50 g mandlová mouka 100 g sádlo 150 g kokosový tuk ¼ lžičky sůl 4 lžíce Umeocet ½ lžičky rozmarýn celý, sušený Nakrájenou cibuli osmahneme na sádle dozlatova. Játra zbavíme blan a osmahneme je na cibulce. Ještě teplé je...

číst více
PURETASTE logo

PURETASTE

Ilona Dostálová, Horní Cetno 36, 294 30 Niměřice
tel. +420 722 959 223 | info@puretaste.cz