200 g kokos strouhaný
80 g mandlová mouka
100 g rozinky
150 g kokosový tuk
z ½ ks pomerančová kůra
2 špetky sůl
vanilka
Rozinky propláchneme vařící vodou a rozmixujeme je s tukem a ostatními ingrediencemi. Vzniklé těsto válečkem vytvarujeme mezi dvěma foliemi do placky zhruba 1 cm vysoké, necháme v chladu ztuhnout, rozkrájíme na jednotlivé kousky.
10 g kokosový tuk
50 g čokoláda 90%
Lehce rozehřejeme tuk v kastrůlku, odstavíme ze sporáku a necháme v něm pomalu rozpustit čokoládu. Polevou potíráme kousky kokosového korpusu.
Celkem 530 g surovin, z toho bílkoviny: 43,7 / sacharidy: 121,7 / tuky: 355,6 / poměr tuky : bílkoviny + sacharidy 2,15:1
Rozpočet na 15 kousků po 35 g